En klassiker till kaffet!

 

Från klassiska Stelton kommer denna skönhet. Termoskannan Kontra har en skulptural form som leder tankarna till 1950-talets formgivningsspråk medan den skarpa kanten och blanka ytan uttrycker utveckling. Kontras handtag är en naturlig del av kannans form och det går utmärkt att hälla med en hand, eftersom ett enda tryck aktiverar toppens öppna- och stängfunktion. Den spännande designen står Troels Seidenfaden för och materialet är polerat rostfritt stål. Storlek: höjd 30,5 cm, bredd 9/14. Kannan rymmer 1 liter. 

 

Nu har du som prenumererar på A&A möjlighet att köpa kannan till ett rabatterat pris! Pris för prenumerant är 1 499 kr.* (Ordinarie pris 1 999 kr. Du sparar alltså 500 kr!) *Frakt tillkommer med 69 kr.

 

Beställ på www.prenumerant.com/antik1 eller ring på 042-490 95 00. Det går även bra att mejla till info@sofitrade.se. Ange önskat antal, namn, adress, mobilnummer, prenumerationsnummer (finns på din senaste faktura och på tidningsplasten) samt mejladress. Varan levereras inom 3 veckor och faktura skickas separat.Erbjudandet gäller enbart inom Sverige fram till den 13/1 2014. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

 

Är du inte prenumerant ännu? 

Gå in på www.prenumerera.se/antik-auktion och anmäl dig nu!

 

KORT OM STELTON
Stellan och Carton var de två namn som smälte samman till ett av Danmarks mest kända designvarumärken: Stelton. Namnen tillhörde Niels Stellan Høm och Carton Madelaire som för 50 år sedan startade en handelsfirma tillsammans. Det var när de två vännerna hörde talas om den lilla fabriken Dansk Rustfrit i Fårevejle som företagsdrömmarna tog fart. Stelton står än i dag för överraskande, innovativ och funktionell skandinavisk design av hög kvalitet. 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0