Byt ut din friggebod mot den här paviljongen


Pavilion 15 är en bygglovsbefriad byggnad med flera användningsområden, ritad av Carl-Johan Yxfeldt och Henrik Seidlitz. Inredningen är formgiven av Ulrika Yxfeldt. Detta moderna alternativ till friggebod kommer ut att bjudas ut på auktion.
Foto: Design Passion 09

På eftermiddagen den 7 juni går mellan 200 och 300 föremål som skänkts av utställarna på Design Passion 09 under klubban på Auktionskompaniet i Stockholm. Auktionskompaniet tänker sig ett startpris på 200 kr för varje objekt. Intäkterna går till Childhood Foundation.
Designpassion 09 är en stor utställning som invigdes i lördags. Fram till siste maj kommer en fastighetet i hörnet av Grev Turegatan 3 och Birger Jarlsgatan 18 vid Stureplan i Stockholm att vara en mötesplats på 2 400 kvm där svenska arkitekter och formgivare visar upp sina nyskapande kreativa lösningar. Tanken är att ge inspiration till både privata hem och offentliga miljöer. Design Passion 09 kommer också att bjuda på events av olika slag.
Drivkrafterna bakom projektet är Lotti Ander, som tidigare bland annat varit chefredaktör på Sköna Hem, tillsammans med utställningsarkitekt Claes Kock och creative director Thomas Herrström.
Bland utställarna finns exempelvis AIX Arkitekter, Annika Reuterswärd c/o MIO, Asshoff & Brogård, Casalita, Claes Kock, Thomas Herrström, Millimeter, White Arkitekter, Form Us With Love och Isabelle Halling MacAllister.
Av Christina Linderoth-Olson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0