Ursäkta röran! Vi bygger om!


Foto: www.fotoakuten.se

Just nu håller vi på att göra om antikochauktion.se. Bland annat kommer vår Antikblogg att få ett större utrymme på startsidan, som ni ser nedan. Här kommer vi att varva tips, nyheter, åsikter och mycket annat från antik- och konstvärlden. Men alla ni som brukar gå in på Köp & Sälj eller vår populära Antikfråga behöver inte bli oroliga. De inslagen och mycket annat finns kvar, om än på en annan plats på sajten.

Vi hoppas att ni ska tycka om det nya upplägget. Kommentera gärna sajten medan vi bygger om den under de närmaste veckorna och kom med tips och önskemål på hur den kan bli ännu bättre. Bästa tipset belönas med boken "Stilguiden" av A&A:s Jane Fredlund.



Kommentarer
Postat av: Rolf

Jag tycker det vore rätt lätt att ordna per automatik att sända ett mail när ni besvarat en fråga på sajten. Jag tror det skulle uppskattas kanske även ett mail till de som ej får svar med ett tips på vart de kan vända sig. Även det bör kunna ske per automatik.

2008-09-21 @ 17:37:05
URL: http://dagensfilosofiskatanke.blogspot.com/
Postat av: Eva

Tänk på att inte göra sidan alltför krånglig, då den faktiskt ska vända sig till alla åldrar. Ni kan komma med tips som tex veckans vindsfynd eller något sånt, saker som folk har hemma och som man kan få veta om de är värda något eller inte. Kanske skulle det t.o.m kunna vara en bildfråga som besökarna kan gissa om en viss sak är värd mycket eller ej, där de efter en knapptryckning kan få veta svaret med en gång.



Och tänk på att bilder på antikviteterna alltid brukar vara uppskattade.

2008-09-22 @ 19:43:09
Postat av: zip

Tycker det var lite kul att ni kategoriserat det här inlägget under "skandal". :=D

2008-09-22 @ 22:35:15
Postat av: webbredaktören

Ja, visst var det lite kul. För en skandal är det väl inte? Jag såg nog inte kategorin för allt byggdamm som virvlat upp under renoveringen av sajten. Bra tips för övrigt. Skicka gärna in fler!

2008-09-23 @ 08:10:56
Postat av: Meja

Gör sajten intressantare, inför en sida som heter "Önske-reportaget" där man kan önska sig ett minireportage.Det kan vara om allt möjligt, begränsa er inte utan var öppna för läsarnas intresseområden, en liten avstickare emellanåt är bara uppfriskande. Jag är t.ex intresserad av arkeologi och skulle önska något inom det området. Världens äldsta mynt skulle exempelvis vara intressant att läsa om.

2008-09-26 @ 20:10:23
Postat av: A.B.

Intressanta reportage!! Jag tror på det som finns runt omkring oss, vardagsting. Det som intresserar många. T ex möbler som är populära, glas och porslin. Skriv om hur det kom till etc. Jag skulle uppskatta detta mycket!!

2008-09-27 @ 23:18:45
Postat av: LARSEN19Minerva

Inexperienced high school students generally opt for the first custom writing service they notice in the web. That's wrong! You should buy <a href="http://www.bestwritingservice.com/research-papers-written.html">research papers written</a> well utilizing expert hints.

2012-01-10 @ 02:29:37
URL: http://www.bestwritingservice.com
Postat av: Sexy lingerie

Good post!I was very pleased to find this site.I wanted to thank you for this great read!Waiting for next post!

2012-05-16 @ 01:25:31
URL: http://www.utopia5230.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0