Välkomna till Saxå!

 

Nu upprepar vi höstens succéresa till Saxå herrgård i Värmland! Du som är prenumerant på Antik & Auktion välkomnas personligen av Carl Jan Granqvist till en exklusiv vårweekend på värmländska Saxå. Vi samlas på fredagseftermiddagen i gårdens kapell och äter middag i lusthuset. Under lördagen ser vi fram emot utflykter till bland annat karolinergården Stadra och Grythyttan, och avslutar dagen med en historisk middag med soaré. Övernattar gör vi på Saxå och Carl Jan Granqvist är själv ciceron tills vi skiljs åt efter söndagens frukost.

 
Som prenumerant på Antik & Auktion får du ta del av en rad fina erbjudanden, som till exempel den här exklusiva weekendresan. Ditt prenumerationsnummer finner du på baksidan av tidningen eller på din faktura. Är du inte redan prenumerant kan du gå in på www.antikochauktion.se och teckna din prenumeration.
 

Program för vårweekend på Saxå herrgård

24 maj

Kl 16–18 Ankomst med buljong och scones i kapellet

Kl 19.30 Soaré. Middag i lusthuset: viltgryta, kaffe & Värmlandstårta. Kåseri om Saxå historia av Carl Jan Granqvist

 

25 maj

Kl 8–9 Frukost

Kl 09.30 Gemensam avfärd till Grythyttan

Kl 10–11.30 Visning av Måltidens hus med Kokboksmuseet

Kl 12–14 Lunch på Grythyttans gästgivaregård

Kl 14.30 Utflykt till Stadra herrgård med kåseri om gårdens historia. Eftermiddagste och engelsk fruktkaka

Kl 16 Återfärd till Saxå

Kl 18.30 Samling till historisk middag i herrgården

 

26 maj

Kl 8–10 Frukost

Hemfärd

 

RESEFAKTA

Pris: Vistelsen på Saxå 24–26 maj 2013 kostar 4  450 kr per person i dubbelrum. Tillägg 800 kr för enkelrum. I priset ingår logi med samtliga måltider, dryckespaket kommer att erbjudas, lättöl och vatten ingår.

Anmälning och betalning: sker på www.saxabruk.com alternativt till 076-119 66 62. Betalning görs då till bankgiro 5227-5997 senast den 15 maj och gäller som anmälan. Uppge namn, adress, telefonnummer samt ”Antikweekend”. Anmälan är bindande. Antalet platser är begränsat så se till att boka plats tidigt till denna unika weekend. För övriga frågor ring 076-119 66 62.

Övrigt: Deltagarna använder egna färdmedel till och från Saxå samt under lördagens utflykter. Saxå Herrgård ligger 15 km nordväst om Grythyttan och 17 km öster om Filipstad. Vägbeskrivning hittar du på www.saxabruk.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0